Миттєвості родинного щастя

15 травня – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РОДИНИ. Це свято почали відзначати відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН від 20 вересня 1993 року. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.

Родина – це тепле і затишне слово:

Бабусина ласка і з дідом розмова,

Матусина пісня і братова втіха,

Кімната, повнісінька щастя і сміху…

   В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Адже саме в сім’ї дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. У сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

У сім’ї відбувається формування людини як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!

До Міжнародного дня родини учні Старосалтівського ліцею разом зі своїми рідними охоче долучилися до прекрасного заходу – фоточеленджу «Миттєвості родинного щастя». Діти радо поділилися щасливими моментами з життя своїх сімей. Кожна світлина несе в собі радість і позитив.

То ж дозвольте у Міжнародний день сім’ї побажати Вам і Вашим рідним добра та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031