Здоров’я дітей – здоров’я нації

У рамках тижня пропаганди здорового способу життя у Старосалтівській школі медична сестра Пугач Людмила Іванівна провела бесіду «Харчування і здоров’я» для  учнів 5-9 класів. У ході бесіди Людмила Іванівна розповіла учням про вплив їжі на організм людини, про шкідливі та корисні продукти харчування.  Також було продемонстровано відеоматеріали «Їжа, яка може нашкодити серцю», «Їжа, яка впливає на ваш мозок».

Протягом тижня у шкільній бібліотеці діє тематична виставка літератури «Я обираю здоров’я». Учні 1-4 класів підготували малюнки та плакати «Ми за  здоровий спосіб життя».

Для учнів 2-4 класів пройшла вікторина «У країні здоров’я», яку підготувала і провела класовод 3-А класу Коваленко А.М. Команди «Вітамін А» та «Вітамін В» (по одному учаснику з кожного класу) продемонстрували свої знання з правил здорового способу життя, показали згуртованість та вміння працювати в команді. За підсумками усіх конкурсів перемогу отримала команда «Вітамін В».

Для учнів 6 класу вчитель основ здоров’я Байдик С.М. провів тренінг «Головне в іміджі – це здоров’я», у ході якого учні опрацювали основи формування культури здоров’я школярів.

Класними керівниками були проведені години спілкування: «Здоровому все здорово», «У твоїх руках – твоє здоров’я та життя», «Здорові звички – здоровий спосіб життя».

Пам’ятайте, що ваше здоров’я у ваших руках!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930