У колі друзів

3 вересня відбулося свято «У колі друзів» з нагоди початку нового навчального року. Сьогодні наша школа радо прийняла у свою родину 48 учнів-першокласників (1-А клас, класний керівник Шарко В.О. та 1-Б клас, класний керівник Пономарьова Л.Д.)
На святі були присутні гості: Коновалов Е.П., Старосалтівський селищний голова, Глазунова І.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради, Пономарьова А. М., голова батьківського комітету школи.
Директор школи Матвієвський Леонід Арсентійович привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, побажавши успіхів та творчих здобутків.
Яскравою нотою прозвучало привітання гостей. Не обійшлося без подарунків. Коновалов Едуард Павлович, Старосалтівський селищний голова, привітав учнівський та педагогічний колектив, батьків зі святом та за дорученням народного депутата України Д.О.Шенцева, вручив подарунки першокласникам та привітав наших найменших учнів з новою сходинкою їхнього життя.
Глазунова І. М., начальник відділу освіти, привітала усіх зі святом і першокласникам передала набори ЛЕГО для занять у Новій українській школі.
Приємно бачити радісні обличчя дітей, натхненні усмішки педагогів та готовність усього педагогічного, учнівського та технічного колективу працювати, навчатись та творити.
Щасливого навчального року бажаємо учням та вчителям!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930