До Дня Збройних Сил України

5 грудня 2017 року у Вовчанській районній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. У заході взяли участь воїни АТО, особовий склад Вовчанського райвійськкомату, працівники районного відділу головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці прикордонних військ. Зі словами вітання та вдячності до присутніх звернулися голова Вовчанської районної державної адміністрації В.М. Мірошник, голова районної ради А.В. Степанець, військовий комісар Вовчанського райвійськкомату, майор Я.П. Нєвєсов та голова Громадської організації «Ветеранів АТО Вовчанщини та патріотичних громадян» А.Г. Українець.

Почесними грамотами голови Вовчанської районної державної адміністрації було нагороджено учасників АТО, членів Громадської організації «Ветеранів АТО Вовчанщини та патріотичних громадян», військового комісара Вовчанського райвійськкомату Я.П. Нєвєсова та керівника Громадської організації «Ветеранів АТО Вовчанщини та патріотичних громадян» А.Г. Українця.

Також Грамотою військового комісара Харківського обласного військового комісаріату було нагороджено викладачів предмету «Захист Вітчизни».

Вітаємо вчителя Старосалтівської ЗШ І-ІІІ ступенів Байдика Сергія Миколайовича, який нагороджений Грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди святкування Дня Збройних Сил України.

За матеріалами http://osvita.stsaltiv.gov.ua



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930