Участь у молодіжному форумі

25 жовтня одинадцятикласники нашої школи Гаврюшенко Анастасія, Харланов Марк, Найдюк Данило та учениця 10 класу Гонтарівської ЗШ І-ІІІ ступенів Печенізька Аліна разом з учителем Шевченко А.В. вирушили у м. Дніпро для участі у молодіжному форумі «DOBRE DIY», який проходив протягом двох днів.

DOBRE надає консультативні послуги лідерам громад в процесі стратегічного планування із залученням громадськості у визначенні проблем, виділенні ресурсів та реалізації програм для покращення життя громади.

Форум був цікавим та корисним. Особливо насиченим був перший день: знайомство з учасниками форуму, ice-breaking, виступи спікерів Романа Морозова, голови молодіжно-підліткового центру ШЕLTER+, Владислава Яцука, тренера державної програми «Молодіжний працівник». Також у перший день учасники оцінили потреби молоді та виявили ідеї молодіжних ініціатив: річка потреб, працювали в групах, аналізували проектні ідеї, отримали теоретичні та практичні навички написання проекту, переглянули та обговорили фільм на тему молодіжної активності.

У другий день учасники форуму грали в гру «Країна гідності», планували подальші кроки роботи після форуму та прощалися з учасниками форуму. 

Загалом форум справив величезне враження на учнів, діти завели нові знайомства, отримали багато нових знань і готові працювати для покращення життя у Старосалтівській ОТГ.   

 



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930