Ніхто не забутий

Вітаю усіх захисників рідної землі з Днем партизанської слави!
Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Партизанський рух став масовим виявом високого патріотизму сотень тисяч добровольців, самовіддана боротьба яких за свободу вважається одним із важливих чинників перемоги над ворогом. Збройний спротив загарбникам чинили понад мільйон народних месників, 46 партизанських з’єднань, близько двох тисяч загонів і розвідувально-диверсійних груп. Мільйони українців, у тому числі тисячі наших земляків, пройшли крізь це пекло і не скорилися. На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Це гірка історична правда.
Але їхня жертва, принесена в ім’я свободи нашого народу та майбутніх поколінь, не була марною. Ми пам’ятаємо і шануємо їх подвиг. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини учасники руху опору довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.
У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських доріг.
Низький уклін вам за Велику Перемогу, за трудові звершення у повоєнні роки, за мудрість і підтримку у розбудові незалежної демократичної України.
Бажаю всім Вам, Вашим рідним та близьким, міцного здоров’я, душевного тепла, родинного благополуччя, мирного неба над головою та невичерпної життєвої енергії в ім`я одвічної духовної єдності поколінь.

З повагою, голова Вовчанської
районної державної адміністрації
ВІТАЛІЙ МІРОШНИК



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930