З Днем знань!

Осінь жовтоока одягла намисто,

Принесла у Старий Салтів свято урочисте!

Свято, що єднає всю шкільну родину,

І якому так радіє ненька-Україна.

Саме з цих слів розпочалось Свято Першого дзвоника у Старосалтівській школі.  Настрій у всіх, незважаючи на похмуру погоду, був піднесений і радісний.

Сьогодні наша школа радо прийняла у свою родину учнів Зарічненського НВК, який з 1 вересня став філією Старосалтівської загальноосвітньої школи. Також наша дружня шкільна родина поповнилась на 44 першокласника (1-А клас, класний керівник Бобрик М. І., 1-Б клас класний керівник Білай Н. І.)

На святі були присутні гості Коновалов Е. П., Старосалтівський селищний голова, Струк В. В., головний бухгалтер Старосалтівської селищної ради, Глазунова І. М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради,          Лисаченко С. П., приватний підприємець, Пономарьова А. М., голова батьківського комітету школи, Федірко Н. О., голова ради школи.

Директор школи Матвієвський Леонід Арсентійович привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, побажавши успіхів та творчих здобутків.

Коновалов Едуард Павлович, Старосалтівський селищний голова, привітав учнівський та педагогічний колектив, батьків зі святом, а також вручив подарунки першокласникам.

Приємно бачити радісні обличчя дітей, натхненні усмішки педагогів та готовність усього педагогічного, учнівського та технічного колективу працювати, навчатись та творити.

Щасливого навчального року бажаємо учням та вчителям!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930