Що ти знаєш про Україну?

Згідно плану роботи школи на ІІ семестр виховна робота проходить за тематичним періодом «Горде ім’я – українець». Головними завданнями цього періоду є розвиток творчих здібностей учнів, активна суспільна діяльність, саморозвиток та інтелектуальний ріст кожного учня, виховання любові до рідного краю та формування патріотизму, почуття гідності бути громадянином своєї держави.
Одним з тематичних заходів, запланованих на ІІ семестр гра-експрес «Що ти знаєш про Україну?». Під такою назвою 30 січня у нашій школі пройшов виховний захід для учнів 3-4 класів. Метою гри було закріпити знання про Україну як незалежну державу, розвивати швидкість мислення і пізнавальні інтереси.
Команди «Калина» та «Усмішка» відвідали сім станцій: «Україна – єдина країна», «Держава та її символи», «Загадкова», «Батьківщина», «Культура рідного краю», «Календар державних, народних і релігійних свят», «Музична». Кожна станція мала відповідні завдання на задану тематику і несла пізнавальний характер до організації командної діяльності та підтримки колективу. Діти з цікавістю та азартом відповідали на питання, вгадували мелодії українських пісень, складали пазли, переглядали повчальні відеоматеріали про Україну. Команди показали свої знання, організованість, патріотизм і любов до своєї Батьківщини. Кожна станція принесла різну кількість балів командам, а за результатами підрахунку балів усієї гри перемогла дружба!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031