До уваги випускників

Настав один із найважливіших моментів Вашого життя — час вибору професії. Позаду залишилися шкільні роки, випускні іспити та тести зовнішнього незалежного оцінювання. Ви пройшли чимало. Попереду — завершальна складова цього процесу. Попереду — вступ до обраного вищого навчального закладу.
Задля того, аби цей етап відбувався легше та спокійніше для Вас та Ваших батьків, у період вступної кампанії працюватиме система «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів». Вона буде простою та зручною в користуванні.
Чому електронна заява на участь у конкурсному відборі є корисною особисто для Вас?
По-перше, такий спосіб подачі документів для вступу дозволить зекономити Ваш час. Ви затратите всього кілька хвилин для того, щоб заповнити електронну форму в онлайн-режимі.
По-друге, Ви зекономите витрати на транспорт. Скористатися електронною системою можна у будь-якому куточку України, незалежно від місця перебування.
По-третє, у такий спосіб вдасться зменшити навантаження на приймальні комісії під час прийому документів.
Система «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів» діє на рівні із традиційною (паперовою) формою подачі документів відповідно до затверджених Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2014 році (наказ № 1510 Міністерства освіти і науки України від 29.10.2013).
Сподіваємося, що близькі для сучасної молоді інформаційні технології стануть корисними і під час вступу. Не бійтеся робити впевнений крок вперед і пам’ятайте, що майбутнє нашої держави залежить від розумної та ініціативної молоді!

Хай щастить!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930