До Всеукраїнського дня бібліотек

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек. На честь свята у нашій школі були проведені бібліотечні уроки. Для учнів 5 та 3 класів такий урок було проведено 27 вересня, на тему «Книга твій найкращий друг», а 30 вересня для учнів 4 класу – «Звідки прийшла книга». Під час уроків діти дізналися багато нового, про книгу як історичну пам’ятку людства, як коштовний скарб, в якому збереглося джерело мудрості, накопичене роками. У кожній країні в різні періоди бібліотеки виконували важливу духовну місію – бути дзеркалом і пам’яттю народу, держави, центрами їхньої духовності.
Історія України невіддільна від історії її бібліотек. Книжність, освіченість – одна з характерних рис українців. Грамотність широких кіл українського народу засвідчена багатьма істориками. Цього не можна було б досягти без створеної нашим народом розвинутої системи освіти і книгозберігання. Накопичені на протязі багатьох століть книгозбірнями України, унікальні пам’ятки відкривають широку дорогу до знань, до духовного самовдосконалення мільйонам наших співгромадян.
Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. В нашій школі також є бібліотека. Вона має абонемент, простору читальну залу та книгосховище.
Тож, нехай і надалі наша бібліотека процвітає і радує своїми широкими можливостями учнів та вчителів. А нашим любим бібліотекарям, Заіченко Олені Григорівні та Дрогомерецькій Тетяні Вікторівні бажаємо творчої наснаги та активних і розумних читачів.



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930