День захисту дітей у Старосалтівській школі

Захист дитинства у цілому світі –
Це місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити
Прекрасне і вічне нехай не вмира!

Щорічно, в перший день літа, в усіх куточках нашої планети святкують веселе і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято було запроваджене в листопаді 1949 року рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок і вперше проведено 1 червня 1950 року. Якщо в перші роки його святкували в 17-ти країнах, то сьогодні — в усіх кінцях світу.
1 червня 2013 року у нашому закладі відпочинку «ВЕСЕЛКА» був незвичайний день. Всі вихованці прийшли дійсно з ВЕСЕЛКОВИМ настроєм: знали, що, як і кожного року, в, буде особливо весело і цікаво.
Дружно вишикувались на ранкову лінійку – і ось уже лунають дзвінкі дитячі голоси, чітко скануючи загонові девізи.
Прозвучав Гімн, піднято Державний прапор. Зі словами вітання до дітей звертається директор школи, депутат Вовчанської районної ради Матвієвський Л. А. Так вже повелося, що свята не бувають без подарунків: дружніми оплесками зустрічають 1 – 5 загони подарунки від Леоніда Арсентійовича – 5 яскравих м’ячів.
Свято – не свято, якщо на ньому немає гостей. До «ВЕСЕЛКИ» завітала представник Старосалтівської селищної ради Андрієвська Н. В., яка від імені Старосалтівського селищного голови Задорожної П. В. привітала дітей зі святом і вручила подарунок: два мікрофони – з ними голоси наших маленьких артистів зазвучать ще дзвінкіше.
Керівник закладу відпочинку Комар С. В. оголошує програму свята: всі загони відправляються у подорож по країні ВЕСЕЛКОВІЙ – їх чекають на станціях «Музична» (Коряк І. Л.), «Юні художники» (Маштакова Ю. та Фоменко А.), «Спортивна» (Новікова Н. М.), «Наші таланти» (Комар С. В.), «Казкова» (Руденко В. С.), «Ерудит» (Берченко С. І.), «Запам’ятайка» (Байдик С. М.), «Природа і ми» (Портянко Т. В.), де кожен зможе проявити свій талант, показати свої знання, вміння та навички. Отримують маршрутні листи командири загонів. Звучить сигнал – і всі відправляються у «кругосвітку». Кожна станція живе своїм життям, але скрізь весело і дружно лунають дитячі голоси.
Швидко промайнув час, і діти, і дорослі отримали величезний заряд енергії та масу позитивних емоцій!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031