Щоденник табору. День 10-й.

«День туриста» під таким гаслом пройшов цікавий і захопливий день.
У цей день у закладі відпочинку «Козацька слава» було проведено ІІІ завершальний етап заходів, присвячених Всесвітньому Олімпійському дню.
Джури та козаки закладу відпочинку «Козацька слава» відвідали спортивно-оздоровчий табір «Чайка», де був проведений Олімпійський день. Цього року він пройшов під гаслом «Олімпійський день на шляху до Ріо» і був присвячений найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI Олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро. Метою проведення заходу було залучення дітей до олімпійських цінностей та ідеалів, до здорового способу життя, популяризація олімпійського руху.
Найбільше нашим глядачам сподобались показові виступи спортсменів училища (відділення тхеквондо ВТФ, веслування академічного, вільної боротьби, футболу) та спортивні конкурси.
Наші діти мали можливість поспілкуватися з заслуженими майстрами спорту стрільби з лука України Сердюк Катериною, срібного призера XXVII Олімпійських ігор, рекордсменки України, та Сердюком Олександром, бронзового призера Олімпійських ігор 2004 року, учасника Олімпійських ігор 2008 р., переможця чемпіонату Європи 2004 р., призера всесвітньої Універсіади 2003 р., які розповіли секрет успіху та перемоги і побажали нашим вихованцям досягати своїх поставлених цілей, а також подарували на пам’ять значки з символікою Олімпійських ігор.
Для козачат було проведено екскурсію в СТОВ «Агросвіт», де вони ознайомились з історією розвитку селища.
Після цікавої та пізнавальної екскурсії діти змогли відпочити у актовій залі, де було влаштовано перегляд мультфільмів спортивної тематики.



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930