Учитель – то достойний знань вінець!

УЧИТЕЛЬ… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. З нагоди дня вчителя в Старосалтівській  щколі було проведено свято “Учитель – то достойний знань вінець!».

 Директорка школи Шевченко Альона Вікторівна привітала всіх зі святом, побажала всім міцного і непохитного здоров’я та найкращих успіхів у  освітньому процесі.

Учні школи звернулися зі словами подяки до вчителів школи, подарували їм безліч пісень, віршів. Змістовним був виступ наймолодших школярів – учнів початкових класів. Зачарували своїм співом Комар С.В.,  Пономарьова Євгенія, Швиркова Домініка та Карнаух Катерина. Приємною несподіванкою для всіх стало привітання вчителя музики Берченка А.В та дебют естрадно-духового оркестру під керівництвом Матвієвського Л.А..

Присутні на святі подякували організаторам свята  (Новіковій Н.М., Берченку А.В.,  Крюковій О.М.) за цікавий захід.

Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято працівників школи та всієї освітньої системи – День вчителя, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів.

ЗІ СВЯТОМ ВЧИТЕЛЯ ВАС!



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031