До Міжнародного дня рідної мови

У рамках місячника атестації в актовій залі нашої школи пройшла цікава та пізнавальна вікторина, присвячена Міжнародному дню рідної мови, яку підготували та провели вчителі української мови та літератури Карімова К.О. і Шевченко А.В. Метою заходу було розширити та поглибити знання про свою країну, традиції та звичаї, рідну мову, розвивати прагнення бути свідомим громадянином України, формувати високі громадянські якості: патріотизм, людяність, доброту, милосердя та працьовитість, бажання вивчати та удосконалювати свої знання з рідної мови,  виховувати любов до рідного краю.   

Усі присутні мали змогу «відвідати» мовознавче кафе «Словечко». А команди учнів 7-А, 7-Б і 8 класів продемонстрували свої знання, кмітливість, вміння працювати у групах. Команди «готували» найрізноманітніші страви – тістечка «Відгадайка», варенички «Піснярочки», пиріжки «Прислів’ячка», кекси «Питаннячка» та інші.

Протягом заходу лунали українські пісні у виконанні наших учнів Плужник Олександри, Карнаух Катерини, Пономарьової Євгенії, Пасько Анни, Пульків Вікторії, Третяк Євгенії.

Здобула перемогу команда 7-А класу (класний керівник Лисаченко Л.В.)

У залі панувала приємна, дружня атмосфера. На завершення свята усі учасники написали побажання Україні і всім людям за алфавітом.



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930