Подарунок від депутата

Незабутня мандрівка на острів Клоунів

 28 березня  в актовій залі  відбулася феєрична вистава «Пірати на острові Клоунів» Московського  комік-театру «То ли люди, то ли куклы». Вистава  пройшла під патронатом народного депутата України Дмитра Олексійовича Шенцева, завдяки якому більше двохсот дітей  (а найменші – разом із мамами чи бабусями) побували на чарівному та незвичайному острові світла, тепла, доброти, радості та веселощів – острові Клоунів. Надовго залишиться цей день в пам′яті маленьких салтів′ян як один із найяскравіших та найвеселіших, як справжнє свято дитинства.

Закінчилися уроки, але в шкільних коридорах не змовкали голоси –  то тут, то там чути було дитячі розмови: «Що ж за вистава? Чи будуть клоуни? Цікаво, які будуть декорації… » Нетерпляче діти зграйками підходили до дверей актової зали, намагаючись щось почути або «піддивитись» за таїнством  загадкового перетворення.  Поволі спливав час – стрілка годинника наближалась заповітної  шістнадцятої години – часу початку вистави. Глядачів запросили до зали: крім господарів – школярів-салтів′ян – на свято прийшли малята з дитячого закладу «Барвінок – 100» та приїхали учні Гонтарівської загальноосвітньої школи. Вже зайшовши до зали, всі були вражені: сцена наче за порухом чарівника змінилася до невпізнанності – вона перетворилася на казковий ОСТРІВ! Справжнісінький – з яскравим сонечком, пальмами, морськими хвилями та піратською скринею із скарбами.

Весела інтерактивна мандрівка островом у компанїї клоунів Лілі та Жожо пройшла «на одному диханні».  Діти не лише із захопленням спостерігали за їх  пригодами, а й мали змогу відчути себе артистами: на деякий час перетворитися в клоуна чи клоунесу, стати відомими музикантами й акомпанувати виступу неймовірного шоу-балету папуасів, перемогти на «боксерському рингу» зірку боксу – гігантського циклопа Фредді. Бурю емоцій та оплесків малечі викликав веселий виступ «Тигра-шоу» – танок «справжніх» дресированих тигра, пантери та леопарда.  Весела музика, яскраві декорації та костюми, майстерна гра акторів та доброзичливе ставлення до дітей – все сприяло чудовому настрою. Глядачі були в захваті від усього, що відбувалося на сцені: у виставі майстерно переплелись ляльки і люди, цирк і танці, веселі конкурси і сюрпризи, трюки та музика – справжній сміхококтейль для дітей та дорослих…

Година пролетіла непомітно. Добро отримує перемогу над злом. Стає зрозуміло, що мандрівка добігає кінця. Закінчилось театральне диво, що подарувалоказку дітям, а дорослим допомогло знову відчути себе дітьми.  

Щиро вдячні Вам, шановний Дмитре Олексійовичу, за чудове свято.

 

С. В. Комар, заступник директора з виховної роботи Старосалтівської ЗШ

Фото Бочарової А.М.

no images were found



Гаряча лінія

1 клас

PISA

Останні новини

Опитування

Де Ви зараз?

Переглянути результати

Завантажується ... Завантажується ...
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930